Lijsten Antieke Engelse Boekenkasten Vers

Lijsten Antieke Engelse Boekenkasten Vers. 20/09/2021 · in tegenstelling tot engeland hadden de vertrekken van huizen in europa meestal ingebouwde boekenkasten, met als gevolg dat hier relatief weinig grote 18e eeuwse boekenkastenâ bewaard zijn gebleven. De boekenkast is gemaakt van eiken en de panelen en fronten van de laden zijn gemaakt van notenhout. Antiek arcade is een klein familiebedrijf dat al reeds meer dan 35 jaar antiek importeert uit engeland waaronder antieke boekenkasten. Mooie antieke engelse boekenkast met lederen bureaublad · onderkast 2 m 10 h + 1 m 17 breed + 60 diep · bovenkast 1 m 07 breed + 3. Grote antieke engelse eiken boekenkast.

2 595 00

Coolste 2 595 00

Onze engelse kasten zijn er in vele varianten. 19e eeuwse boekenkasten werden wel in grotere aantallen gemaakt. De kast is in zijn geheel van massief hout is het houtsnijwerk is zeer fraai. In onze showroom treft u een groot assortiment verschillende antieke kasten aan:

Behalve kasten halen wij nog veel meer antiek uit engeland waaronder:

Onze klassieke collectie engelse meubels op maat en bibliotheekkasten zijn van 100% engelse makelij. De boekenkast is gemaakt van eiken en de panelen en fronten van de laden zijn gemaakt van notenhout. Mooie engelse antieke kast van 1870 in massief eik, kleur bruin. Met zo een prachtige antieke kast haalt u het engels vakmanschap uit de afgelopen eeuwen in huis. De maten van deze originele boekenkast zijn 257cm hoog, 190cm breed en 53cm diep.

2 595 00

Met zo een prachtige antieke kast haalt u het engels vakmanschap uit de afgelopen eeuwen in huis. Met zo een prachtige antieke kast haalt u het engels vakmanschap uit de afgelopen eeuwen in huis. De donkere kleur van het engels hout maakt de antieke kast erg chic en brengt een andere sfeer in uw woonkamer. 19e eeuwse boekenkasten werden wel in grotere aantallen gemaakt. 20/09/2021 · in tegenstelling tot engeland hadden de vertrekken van huizen in europa meestal ingebouwde boekenkasten, met als gevolg dat hier relatief weinig grote 18e eeuwse boekenkastenâ bewaard zijn gebleven. De maten van deze originele boekenkast zijn 257cm hoog, 190cm breed en 53cm diep. Door het grote aantal antieke boekenkasten dat wij aanbieden kunnen we met recht zeggen dat we een specialist zijn op het gebied van antieke boekenkasten. Onze engelse kasten zijn er in vele varianten. De boekenkast is gemaakt van eiken en de panelen en fronten van de laden zijn gemaakt van notenhout.

Popular posts from this blog

45 App Pictogram Apple

3Ds Max Logo Png Black And White